Bedrijfspartner Pets Place

Pets Place, Prins Petfoods en de Koninklijke Hondenbescherming tekenden in juni 2023 een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. We slaan de handen ineen om het hondenwelzijn in Nederland te verbeteren en de naamsbekendheid van de Koninklijke Hondenbescherming te vergroten.

Welzijn van honden verbeteren

Als marktleider in dierenspeciaalzaken zet Pets Place zich al jaren in voor het welzijn van alle dieren. “Wij hebben veel overeenkomsten met de Koninklijke Hondenbescherming. Onze missie en waarden sluiten op elkaar aan”, zegt Pets Place-directeur Ard Malenstein. “Dat geldt ook voor Prins Petfoods, waar we al jaren mee samenwerken. Met z’n drieën brengen we de doelstellingen van de Koninklijke Hondenbescherming beter voor het voetlicht, met als belangrijkste streven het welzijn van alle honden verbeteren.”

Foto: Ard Malenstein (Pets Place), Daphne Groenendijk (Koninklijke Hondenbescherming) en Marlou Mulders (Prins Petfoods) tekenen een meerjarige samenwerkingsovereenkomst.

Vuurwerkcampagne

De samenwerking komt onder meer tot uiting in onze jaarlijkse vuurwerkcampagne. Ongeveer twee derde van de honden in Nederland is bang voor vuurwerk. Daarom kijken we samen met Pets Place naar manieren om oud en nieuw aangenamer te maken voor honden.

Over Pets Place

Pets Place is onderdeel van IJsvogel Retail, marktleider op het gebied van dierenspeciaalzaken in Nederland. Het bedrijf heeft 181 dierenwinkels door het hele land en is van plan om in de komende vier jaar het aantal vestigingen uit te breiden naar 230. In 66 winkels zit Pets Place onder één dak met Boerenbond, eveneens onderdeel van IJsvogel Retail. Daarnaast heeft het bedrijf een groothandel en een zeer sterk groeiende webshop. Pets Place, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Ede, heeft ongeveer 1.700 werknemers in dienst.

Meer over Pets Place