Steun ons met je bedrijf!

De Koninklijke Hondenbescherming is voor haar werk volledig afhankelijk van giften. Als bedrijf kun je ook bijdragen aan een beter leven voor honden in Nederland door ons te steunen. Heeft jouw bedrijf ook interesse in een samenwerking met de Koninklijke Hondenbescherming? Neem dan contact met ons op. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wat je met je bedrijf kunt doen.

Sluit je aan bij de Hart voor Hondenclub

Heeft jouw bedrijf hart voor honden? Sluit je dan met je bedrijf aan bij de Hart voor Hondenclub! Samen met andere bedrijven draag jij met jouw bedrijf vanaf €500 per jaar bij aan het verbeteren van het welzijn van honden in Nederland. Als lid van de Hart voor Hondenclub ontvang je een toolkit met actielogo, plaatsen we jouw bedrijfsnaam op onze website en ontvang je ons magazine Hond en uitnodigingen voor events op locatie. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Kom met jouw bedrijf in actie

Doe met jouw collega’s mee aan een zelfgekozen evenement of schrijf je met een bedrijfsteam in voor de Honden voor Hondenloop en haal geld op voor de Hondenbescherming. Of kom (vanaf medio 2024) een dag vrijwilligerswerk doen in ons hondenopvangcentrum voor oude en kwetsbare honden in Den Ham. Natuurlijk kan je met jouw bedrijf ook geld ophalen voor de Hondenbescherming door bijvoorbeeld een bepaald bedrag of percentage per verkocht product aan de Hondenbescherming te schenken. We denken graag met je mee!

Ga een strategisch partnerschap aan

Wil je met jouw bedrijf op de lange termijn het verschil maken? Door bijvoorbeeld onderzoek mogelijk te maken waarmee we wet- en regelgeving kunnen beïnvloeden? Neem dan contact op met Suzanne Morton-Taylor, relatiemanager bijzondere giften en partnerships voor een voorstel op maat: suzanne@hondenbescherming.nl

Sponsor in natura

Voorziet jouw bedrijf in dierbenodigdheden zoals voer, manden of speeltjes? Of kan jouw bedrijf bijdragen aan bijvoorbeeld het onderhoud van ons hondenopvangcentrum of schoonmaakmiddelen leveren? Sponsor de Hondenbescherming dan in natura. Natuurlijk kan dit ook in combinatie met het leveren van een financiële bijdrage. Neem contact met ons op over wat we nodig hebben.

 

Zij steunen ons al: