Bekende vrienden van de Koninklijke Hondenbescherming

Het goede werk van de Hondenbescherming kan alleen mogelijk worden gemaakt dankzij onze trouwe donateurs, partners en ambassadeurs. Dankzij hun grote hondenhart, hun vrijwillige bijdrage en hun stem voor honden kunnen we oude honden helpen, verwaarlozing en mishandeling bestrijden en voorlichting geven over verantwoord hondenbezit.

Onze ambassadeurs

Vrienden van de organisatie

Britt Dekker

Britt Dekker is bekend van het kindersportprogramma Z@ppSport. Op televisie en online maakt(e) ze programma’s als Britts Beestenbende en Dierenpraat TV waarin ze op een toegankelijke manier de kijker informeert over dierenweetjes en -zaken.

Bas Muijs

Een van deze bekende vrienden is acteur en radio-dj Bas Muijs, bekend van onder andere 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Costa', 'Voetbalvrouwen' en 'Snuf de Hond'. Bas heeft ons geholpen met de lancering van ons platform Een hond voor mij! Daarmee willen we mensen helpen een goede afweging te maken voordat ze een hond aanschaffen.

Gerard Ekdom

Ook radio dj en televisiepresentator Gerard Ekdom heeft een groot hondenhart. Hij heeft zelf thuis honden en weet goed wat daar allemaal bij komt kijken. De goede zorg begint al voor de aanschaf van een hond of pup. Daarom verleende hij graag zijn stem aan de campagne waarin we mensen opriepen bewust te kiezen voor eerlijke pups uit goede nestjes. 

Help mee om honden te beschermen

Word donateur