In uw testament

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een deel van hun nalatenschap te schenken aan een of meerdere goede doelen. Ze laten dit vastleggen in hun testament. Het is ook mogelijk om de Koninklijke Hondenbescherming op te nemen. Daardoor helpt u ook na uw overlijden aan een beter welzijn van honden in Nederland.

Help honden ook na uw overlijden

De Koninklijke Hondenbescherming kan haar werk alleen doen dankzij vrijwillige giften. Een van de manieren om te doneren is door ons als organisatie op te nemen in uw testament. Daardoor helpt u ook na uw overlijden aan een beter welzijn van honden in Nederland.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op
Bel naar 070 33 88 538 of stuur een e-mail naar info@hondenbescherming.nl

Stuur een e-mail

Hoe het werkt

Als u weet hoe u uw nalatenschap wilt verdelen, dan kunt u dat in uw testament laten vastleggen bij een notaris. Via www.notaris.nl kunt u een notaris vinden bij u in de buurt. Vervolgens kunt u kiezen hoe u een goed doel wilt opnemen in uw testament:

Erfgenaam

U kunt de Hondenbescherming bij testament benoemen tot (mede-) erfgenaam. Door middel van deze erfstelling ontvangen wij na uw overlijden een door u bepaald percentage van de nalatenschap.

Legaat  

U kunt ook een legaat toewijzen aan de Hondenbescherming. In uw testament laat u exact omschrijven welk bedrag of specifiek(e) goed(eren) - denk aan bijvoorbeeld een huis of inboedel - u wenst na te laten.

Geen erfbelasting

Wanneer u de Hondenbescherming in uw testament opneemt, is het goed te weten dat er geen erfbelasting betaald hoeven te worden. Uw nalatenschap komt voor 100% ten goede aan ons werk voor honden.