Word standhouder op de Honden voor Honden Loop

De Koninklijke Hondenbescherming nodigt uw bedrijf uit om deel te nemen aan de Honden voor Honden Loop 2024. Dit hartverwarmende evenement vindt plaats op zondag 29 september op het idyllische landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn.

Tijdens de Honden voor Honden Loop lopen honden met hun baasjes een route van 5, 10 of 20 kilometer om daarmee geld op te halen voor onze organisatie: de Koninklijke Hondenbescherming. Het opgehaalde geld zullen wij investeren in ons nieuwe opvangcentrum in Den Ham. Dit is een speciale plek voor honden die door omstandigheden tussen wal en schip vallen. Denk aan oude, mishandelde, gehandicapte, chronisch zieke of laboratoriumhonden.

Waarom deelnemen als bedrijf?

1. Unieke Doelgroep: De Honden voor Hondenloop trekt jaarlijks ruim 700 hondeneigenaren uit alle hoeken van het land, een doelgroep die uw bedrijf rechtstreeks in contact brengt met enthousiaste dierenliefhebbers.

2. Positieve Ervaringen: In 2023 gaven deelnemers ons evenement een indrukwekkende 8,7 gemiddeld, wat aantoont dat dit niet zomaar een loop is, maar een ervaring die zowel deelnemers als sponsors positief bijblijft.

3. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Door de Hondenbescherming te steunen, toont uw bedrijf zich als een voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen. U draagt bij aan het verbeteren van het leven van honden.

Sponsor- en stand mogelijkheden