Tara (12) heeft een nieuw fijn thuis

Tara kwam in onze seniorenopvang terecht, omdat haar eigenaresse vanwege haar gezondheid niet langer voor haar kon zorgen. Ze is een middelgroot bastaardhondje van 12 jaar oud dat weinig ruimte voor zichzelf vraagt. Ze zou een Border Collie kruising zijn. Tara heeft een opvallend kort staartje en een duidelijk zichtbare onderbeet wat haar iets aandoenlijks geeft. Het is een weinig veeleisend hondje dat met een andere wat grotere teef heeft samengeleefd en daardoor wat ondersneeuwde. Ze schikt zich gemakkelijk in welke rol dan ook.

donderdag 4 april 2024

Vlotte plaatsing

Gelukkig diende zich al heel snel iemand aan die Tara graag nog een fijne oude dag wilde geven. Plus een nieuwe hondenvriend: Bubbels. 

Haar nieuwe baasje Nina liet het volgende weten:

“Wij zijn intens blij en dankbaar voor Tara in ons leven. Bubbels was erg eenzaam na het overlijden van onze lieve vriendin Dusty (ook een Border Collie kruising) een half jaar geleden. Zij waren een gouden duo en we hadden nooit gedacht ooit nog zo'n goede match te vinden voor Bub. Maar niets bleek minder waar. De eerste ontmoeting tussen Tara en Bubbels leek meer op een weerzien van oude vrienden dan een eerste kennismaking. Het was meteen goed."

"Tara lijkt haar draai hier in huis al helemaal gevonden te hebben en gaat lekker haar eigen gang. Als in de kamer kom, liggen Bub en Tara lekker samen op de bank te slapen. Ze zoeken elkaar dus wel op, maar Tara lijkt zich bij ons zeker genoeg te voelen om niet op Bub te hoeven leunen. Ze is hier al helemaal thuis. Het gaat allemaal zo vanzelf dat het lijkt alsof ze al jaren bij ons is. En Bub eet weer als een dijker nu Tara erbij is. Hij heeft haar ondertussen ook al voorgesteld aan al zijn vriendjes in de buurt en dat ging ook allemaal heel erg goed.

Wat een heerlijke update, Nina! Nog veel fijne jaren samen!

Ook een senior adopteren?