Rust zacht, lieve Max

Eens in de zoveel tijd krijgen we een mailtje waarbij we het amper droog kunnen houden. Onderstaande mail van Saskia is er zo eentje.

 

 

vrijdag 28 juni 2024

Lieve mensen,

In het staartje van 2022 kregen wij jullie nieuwsbrief met daarin de senior Max. We zagen hem en waren op slag verliefd, we lazen zijn verhaal en dachten die moet bij ons komen. Op dat moment waren we eigenlijk van plan om onze Australian Fae te laten dekken, maar toen we Max zagen wisten we direct dat we voor hem ruimte wilden maken in ons gezin. Op oudejaarsdag hebben we hem toen opgehaald uit het asiel, ik kan geen mooiere manier bedenken om het jaar uit te gaan.

Een echte erfhond, het liefst elk moment van de dag buiten, je merkte dat hij zijn taak heel serieus nam en met zoveel liefde. Hij heeft denken wij geen mooier pensioen kunnen hebben, hij is zo geliefd geweest door ons allemaal. En was erbij toen wij hier afgelopen oktober nog een kindje mochten verwelkomen.

Hij kwam bij ons op een plek vol reuring met 6 kinderen, een andere hond, poezen (was hij niet zo'n fan van, maar hij heeft ze leren waarderen 😊), paarden, kippen & konijnen. Een grote lieve trouwe knuffelkont die ook voor alle vriendjes van de kinderen zo lief was. 

Gisteravond is hij gaan hemelen, we waren met z’n allen om hem heen, vol verdriet en vol met liefde voor onze allerliefste Max. Het was een groot geschenk dat wij hem in onze harten hebben mogen sluiten, wat hebben we genoten van hem en wat zou het heerlijk zijn geweest als we hem als pup al hadden gekend.

Dank jullie wel voor jullie mooie werk en dat wij daardoor Max in ons leven hebben gehad.