Doneer nu

 

Wij zijn de hondenbescherming!

 

In Nederland wonen bijna 2 miljoen honden. Ze maken onderdeel uit van gezinnen, bieden hulp in bepaalde sectoren (denk aan de douane, militairen en de politie) en aan individuen waardoor zij kunnen meedoen aan de maatschappij. 

Juist omdat de hond zo'n unieke en bijzondere rol heeft in onze samenleving, vraagt dit ook om een eigen beschermingsorganisatie: de Koninklijke Hondenbescherming. Wij dus. 

We komen op voor de rechten van het dier en zorgen dat er aandacht en actie wordt ondernomen zodat we een optimale leefomgeving krijgen waar honden zoveel mogelijk hond kunnen zijn. Help ons om dit voor elkaar te krijgen. In het belang van u, en voor in het belang van alle honden in Nederland!

Word donateur

 

 

Al meer dan 100 jaar!

De hondenbescherming bestaat al meer dan 100 jaar. Sinds de oprichting in 1912 hebben we dankzij de hulp van vele donateurs en vrijwilligers al veel kunnen bereiken voor honden....

Lees meer

Onze missie & visie

Wij zijn er in het belang van alle honden in Nederland. Wij willen dat alle honden zoveel als mogelijk gewoon hond kunnen zijn. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we een missie, visie en toekomststrategie ontwikkeld....

Lees meer