Doneer nu

Bekende vrienden van de Koninklijke Hondenbescherming

 

Het goede werk van de Hondenbescherming kan alleen mogelijk worden gemaakt dankzij onze trouwe donateurs, partners en ambassadeurs. Dankzij hun grote hondenhart, hun vrijwillige bijdrage en hun stem voor honden kunnen we oude honden helpen, verwaarlozing en mishandeling bestrijden en voorlichting geven over verantwoord hondenbezit.

We hebben vele "ambassadeurs" die ons werk steunen en ons een warm hart toedragen. De meeste van hen zijn niet bekend bij het grote publiek, het zijn hondenopvoeders, -trainers, -dierenartsen, winkeliers, etcetera. Een klein aantal van hen is wel bekend, bijvoorbeeld van radio of televisie. Ze helpen ons met hun talent om als organisatie bekender te worden. 

 

Bas Muijs

Een van deze bekende vrienden is acteur en radio-dj Bas Muijs, bekend van onder andere 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Costa', 'Voetbalvrouwen' en 'Snuf de Hond'. Bas heeft ons geholpen met de lancering van ons platform Een hond voor mij. Daarmee willen we mensen helpen een goede afweging te maken voordat ze een hond aanschaffen.

Nog altijd belanden jaarlijks meer dan 10.000 honden in een asiel. Hondenbezitters blijken toch te weinig tijd te hebben of lopen tegen andere problemen aan. Bas houdt veel van honden, maar hij heeft bewust op dit moment geen hond, omdat hij 'te weinig tijd' heeft om een hond de aandacht te geven die hij verdient.

 

Word donateur

 

Gerard Ekdom

Ook radio dj en televisiepresentator Gerard Ekdom heeft een groot hondenhart. Hij heeft zelf thuis honden en weet goed wat daar allemaal bij komt kijken. De goede zorg begint al voor de aanschaf van een hond of pup. Daarom verleende hij graag zijn stem aan de campagne waarin we mensen opriepen bewust te kiezen voor eerlijke pups uit goede nestjes. 

Wilt u ook helpen?

Lees op welke manieren dat allemaal mogelijk is.