OrigineelPakket

De Koninklijke Hondenbescherming is in 2021 een van de drie goede doelen verbonden aan kerstpakkettenorganisatie Origineel Pakket.nl. Van ieder verkocht kerstpakket gaat € 0,50 naar een van de drie goede doelen.

Kerstpakketten

OrigineelPakket.nl is een online verkoop-kanaal voor originele kerstpakketten. In 2021 verkochten ze maar liefst 30.000 pakketten. De kerstpakketten hebben verschillende thema's en kunnen voor de liefhebber zelfs verder op maat worden gemaakt.

Speciaal in coronatijd ontwikkelde het bedrijf het 1,5-meter-pakket, om het bedrijven gemakkelijker te maken om ook persoonlijk een pakket te kunnen overhandigen, terwijl de coronaregels gevolgd kunnen worden. Ook dit jaar staat de online webwinkel vol met creatieve pakketten.

Goed doen

Afgelopen jaar stond het jaar in het teken van Corona en wilde het bedrijf graag iets extra's doen voor mensen die extra hulp konden gebruiken. Zo ontstond bij de ondernemer het idee om - naast de creatieve vondst van het 1,5-meter-kerstpakket - ook per verkocht pakket iets af te staan aan een goed doel. Dat was zo'n succes dat dit idee ook in 2021 wordt herhaald.

In 2021 gaat ook weer van elk verkocht kerstpakket € 0,50 naar een goed doel. Bij de bestelling kunnen de kopers een keuze maken uit drie goede doelen: Hart voor Kinderen, No Guts No Glory of de Koninklijke Hondenbescherming.

Kerstmaaltijd voor honden

De Hondenbescherming hoopt samen met OrigineelPakket.nl zoveel mogelijk geld op te halen voor honden die tussen de wal en het schip dreigen te belanden. Door de coronacrisis zijn bijvoorbeeld veel mensen afhankelijk geworden van steun, zoals van een voedselbank. Voor hun dieren zijn er inmiddels ook veel dierenvoedselbanken. Met het opgebrachte bedrag willen wij graag hondenbaasjes die nu afhankelijk zijn van deze steun een of meerdere extra lekkere maaltijden geven.   

Ben jij op zoek naar een origineel kerstpakket en wil jij de Koninklijke Hondenbescherming steunen? Bestel dan nu je kerstpakketten op OrigineelPakket.nl !

Bestel hier uw kerstpakket!