Recreatie: een dagje uit voor het hele gezin

Het prachtige erf bij ons Hondenopvangcentrum in Den Ham (OV) is té mooi om alleen voor onszelf te houden. Daarom zijn alle faciliteiten na onze opening in 2023 vrij toegankelijk. Je bent dan van harte welkom om bij ons langs te komen, uiteraard geldt dat ook voor je hond. 

In het kort:

  • gratis dagje uit voor het hele gezin
  • kleine horeca voor bezoekers en vrijwilligers in het thee- en bakkershuisje

Bakkers- en theehuisje

Na een training of bezoek aan het centrum, is het tijd voor een kleine pauze. In de sfeervolle en landelijke omgeving kunnen bezoekers en vrijwilligers in het theehuisje genieten van een kopje koffie of thee met een gebakje. 

Wist je dat...

een bakkershuisje een klein bijgebouw is op een erf van een boerderij of landhuis waarin vroeger broden en koeken gebakken werden? In de loop der tijd zijn veel van deze zogeheten kook- of bakkershuisjes verdwenen, maar in Twente zijn er nog enkele te bezoeken. Dit heeft de bakkershuisjes tot een bezienswaardigheid gemaakt. Er zijn diverse fietsroutes langs deze bakkershuisjes (Twentse Ervenroutes, Kokhuusies-fietsroute). Het bakkershuisje op ons erf willen wij in ere herstellen.  

Steun ons bij de renovatie van het bakkershuisje!

U kunt ons helpen en dit bakkershuisje adopteren. Wij gaan graag met u in gesprek over een donatie die past bij uw wensen. Uw gift is fiscaal aftrekbaar.