Doneer nu

Help honden ook na uw overlijden

 

De Koninklijke Hondenbescherming kan alleen haar werk doen dankzij vrijwillige giften. Een van de manieren om te doneren is door ons als organisatie op te nemen in uw testament. Daardoor helpt u ook na uw overlijden aan een beter welzijn van honden in Nederland.

 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een deel van hun nalatenschap te schenken aan een of meerdere goede doelen. Ze laten dit vastleggen in hun testament. Het is ook mogelijk om de Hondenbescherming op te nemen. Daardoor helpt u ook na uw overlijden aan een beter welzijn van honden in Nederland.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Ja, ik wil meer informatie

 

 

Hoe dat werkt?

Als u weet hoe u uw nalatenschap wilt verdelen, dan kunt u dat in uw testament laten vastleggen bij een notaris. Via www.notaris.nl kunt u een notaris vinden bij u in de buurt. Vervolgens kunt u kiezen hoe u een goed doel wilt opnemen in uw testament:

  • Erfgenaam

U kunt de Hondenbescherming bij testament benoemen tot (mede-) erfgenaam. Door middel van deze erfstelling ontvangen wij na uw overlijden een door u bepaald percentage van de nalatenschap.

  • Legaat  

U kunt ook een legaat toewijzen aan de Hondenbescherming. In uw testament laat u exact omschrijven welk bedrag of specifiek(e) goed(eren) - denk aan bijvoorbeeld een huis of inboedel - u wenst na te laten.

 

Geen successierechten

Wanneer u de Hondenbescherming in uw testament opneemt, is het goed te weten dat er geen successierechten betaald hoeven te worden. Uw nalatenschap komt voor 100% ten goede aan ons werk.

 

 

 
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Ja, ik wil meer informatie