Zazu

17 juli 2020

Zazu is een elfjarig teefje dat als puppy uit Spanje naar Nederland is gekomen. Het is een wat onopvallend hondje. Ze laat weinig zien van zichzelf tijdens de fotosessie. Ze loopt zonder te trekken met ons mee en staat stil als wij ook stil staan. Zazu’s eigenaren deden afstand van haar nadat hun privé-situatie dusdanig veranderde dat goed zorgen voor Zazu in het gedrang kwam. Zazu leefde in een gezin met kinderen en katten en deed dat prima. Ook met vreemde bezoekers kan ze het goed vinden. Het is een wezen een makkelijk hondje. Ze heeft twee aandachtspunten, ze kan niet alleen zijn en steelt als de raven. Eten. Want ze heeft een onstilbare honger. Ze pikt koekjes uit kinderenhandjes en op tafels en aanrecht kun je geen boterham laten liggen, want als Zazu in de buurt is zal ze deze onherroepelijk opeten. Het is verder een fysiek en mentaal fit hondje dat nog makkelijk een flinke wandeling kan maken. Interesse in Zazu? Neem dan contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht