Lieve

2 juli 2020

Lieve is een 12 jarig Boerenfox/Jack Russelachtig hondje. Lieve was het hondje van een oudere dame die naar een verzorgingshuis moest. Binnen de familie was geen animo Lieve een thuis te bieden. In het seniorenhuis was ze welkom. Bij aankomst in het seniorenhuis bleek ze grote moeite te hebben met plassen. Blaasstenen waren de boosdoener. Deze zijn operatief verwijderd en ze knapt zienderogen op. Dit zieke hondje blijkt een zachtaardig teefje dat bij elke blik haar kant op gauw haar oortjes in haar nek vouwt. Dat het gelukt is haar met opstaande oortjes te fotograferen mag bijna een wonder heten.
Een zacht, verlegen hondje dat het niet echt leuk vindt in het seniorenhuis. Teveel verschillende mensen, teveel honden, teveel onzekerheden over wat de dag haar brengen zal. Een nieuw thuis met rustige mensen zal haar goed doen. Wie komt haar ophalen?

Terug naar nieuwsoverzicht