Koosje

16 juni 2020

Twee stokoude standaard Teckelmannen. Victor en Koosje, beide 16 jaar oud zijn op zoek naar een nieuwe plek. Koosje heet officieel “Tiberius uit de Boevenkuil’ en heeft een stamboom. Hij is opmerkelijk krachtig en bespierd voor zijn leeftijd en is nogal luid aanwezig. Hij heeft een prettig tempo van lopen, trekt niet aan de lijn en is geduldig en zachtaardig naar zijn vriendje Victor. Victor heeft een warreliger coupe, is traag en loopt niet graag meer. Victor kan wat schrikkerig reageren, hij hoort en ziet waarschijnlijk niet veel meer. Hij laat zich graag dragen alhoewel dat bij zo’n grote Teckel niet zo eenvoudig is. Hij weegt ruim 10 kilo en is een lang end. De beide honden leven hun hele leven al samen en zijn in het seniorenhuis terecht gekomen nadat hun eigenaresse naar een verzorgingshuis verhuisde.
Interesse in Victor & Koosje? Neem contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht