Zarko

12 april 2020

Zarko is een gecastreerde Boxerreu van ruim 9 jaar oud. Zijn eigenaar is overleden en dat gebeuren heeft hem danig van slag gebracht. Van nature is Zarko een joviaal typ, clownesk en driest, zoals je dat bij de meeste boxers ziet. Na het overlijden van zijn baas is hij wat meer in zichzelf gekeerd en kan grommen als hij de situatie niet vertrouwt. Ten opzichte van zijn verzorgers zie je zijn oude zelf steeds meer terugkomen. Ten opzichte van mij, hij kent mij immers niet, zie ik dat wantrouwen. Hij waarschuwt mij een paar maal met zijn blik en houding dat ik afstand moet houden, dat doe ik dan ook. Zarko is een levensgenieter, je doet hem eigenlijk met alles een plezier. Een snuffelwandeling, spelen, lekker rollen in het gras, samen in de zon zitten en de wereld aan je voorbij zien trekken, Zarko is er voor te porren. Door het overlijden van zijn baas is zijn wereld ingestort. Hij wil graag weer vooruit maar heeft daarvoor graag weer een nieuwe baas aan zijn zij.

Terug naar nieuwsoverzicht