Hundje

12 april 2020

Daddy/Hundje is niet zwervend op straat aangetroffen maar gevonden in het huis van haar overleden eigenaar. Daar lag ze op hem. De man was erg op zichzelf en het duurde even voordat familie gevonden werd. Haar officiële naam bleek Daddy te zijn maar de man noemde haar altijd Hundje. Omdat het duidelijk om een ouder hondje gaat, kon zij terecht in het seniorenhuis. Hundje is een Jack Russelachtig hondje, een ruwharig teefje van een jaar of twaalf. Ze was de eerste weken erg bang en schrikkerig maar heeft zich herpakt, ze toont zich bijzonder beleefd in het contact met mensen. Haar nieuwe baas zal haar kalm moeten behandelen, het vertrouwen in mensen is er wel maar is tamelijk broos. Tijdens het foto’s maken wilde ze graag met me kennismaken en besloot dat ik ok was, haar mening over mij wankelde nadat ik middels rare geluiden haar aandacht wilde trekken…., voorzichtig aan dus met dit dametje. 

Terug naar nieuwsoverzicht