Freedom

12 april 2020

Deze knappe Mechelaardame kwam binnen met de naam Demon, we waren het er al snel over eens dat die naam niet bij haar past. Haar naam werd Freedom en Freedom is een twaalfjarige, opvallend hoogbenige Belgische herdershond. Met haar lange poten en typische snoet, vind ik haar iets wolfachtigs hebben. Freedom leefde samen met haar eigenaar in een flat en functioneerde daar uitstekend. Ze luisterde (t) goed en is weliswaar alert maar niet drukkig en nerveus, zoals veel rasgenoten wel zijn. Freedoms eigenaar had de mededeling gekregen dat hij de komende tijd vanwege zijn gezondheid geregeld ziekenhuis in en uit zou moeten. Hij voorzag dat dit problemen zou gaan geven in de verzorging en hij verzocht ons een nieuwe baas voor zijn maatje te vinden.
Freedom is een echte mensenhond, ze heeft weinig op met andere honden en een thuis zonder andere honden en een baas voor zichzelf is wat haar het gelukkigst maakt.

Terug naar nieuwsoverzicht