Boris

12 april 2020

Boris is een tien jaar oud gecastreerd reutje. Een uit de kluiten gewassen Cairn Terrier. Hij doet het meeste denken aan een Cairn Terrier gekruist met een Franse Bulldog of een Engelse Stafford. Hij trekt behoorlijk aan de lijn en is een niet te onderschatten krachtpatsertje. Een stoer hondje maar wel met een klein hartje. Van niet weten wat we van hem willen doet hij zijn kunstje, ‘zit’, dat ene commando kent hij heel goed. Boris is een temperamentvol hondje dat na het overlijden van zijn vriendin de Beagle niet meer alleen thuis kon blijven. Als hij druk bezig is met snuffelen en hij hoort zijn naam, dan kwispelt hij hard ten teken dat hij je gehoord heeft maar snuffelt lustig voort. Boris is een gezellig hondje dat makkelijk over zijn toeren raakt bij te veel drukte om hem heen. Een kalme baas, rust en regelmaat zou hem goed doen.

Terug naar nieuwsoverzicht