Pep

3 februari 2020

Pep is elf jaar oud. Het is een reu en zeer krachtig gebouwd. Het is een Labradorachtige hond maar er zou best wel eens wat Dogachtigs, Newfoundlander bijvoorbeeld in kunnen zitten.
Ondanks zijn grootte en gewicht waardoor hij best indruk zou kunnen maken, is gebleken dat hij allesbehalve waaks is. Toen er op een kwade dag ingebroken werd op zijn vorige adres, verstopte hij zich en verroerde zich niet. Het is een intens lieve hond en er is altijd zielsveel van hem gehouden. De reden van afstand is gelegen in het feit dat hij geen trap -meer- kan lopen. Peps achterhand is slecht en het is belangrijk dat hij geregeld met enig beleid, beweegt. Echt inspannend kunnen zijn wandelingen niet meer zijn. Tijdens zijn wandelingen neemt Pep graag zijn eigen riem in de bek. Pep leefde samen met drie katten en kan het in het seniorenhuis ook met de andere honden goed vinden. Een heel grote fysiek oude hond met een hart van goud.

Terug naar nieuwsoverzicht