Goldy

3 februari 2020

Goldy was gezinshond en heeft die rol met veel plezier vervuld. Zijn stamboomnaam is ‘Binky de Heicopper’. Hij is heel gehoorzaam en braaf, een tikkie dovig dus oogcontact is nodig voor hem wil hij je aanwijzingen op kunnen volgen. Het is een makkelijke hond die het met grote en kleine mensen en alle andere dieren goed kan vinden. Hij heeft iets verlegens over zich en is zeer gesteld op gezelschap. Nadat de dochter, die formeel zijn eigenaar was, ging studeren een paar jaar terug, verbleef Goldy overdag in zijn eentje in de tuin. Dit ging goed maar de laatste tijd protesteerde hij hiertegen door te blaffen. De dochter kwam ieder weekend weer thuis om met Goldy te zijn maar doordeweeks was hij grotendeels alleen. Zijn eigenaren verzochten ons daarom een geschiktere plek voor hem te zoeken. Goldy is wat te zwaar en lang lopen kan hij niet op het moment. Van water houdt deze 12 jaar oude Goldenreu niet. Het is een ware Joris Goedbloed en hij hunkert naar een plek met een boel aandacht.

Terug naar nieuwsoverzicht