Rex

19 december 2019

Dit is Rex. Een veertien jaar oude Mechelaarreu. Dat het leven hem niet mee heeft gezeten is hem aan te zien. Zo is hij ooit aangereden door een auto en zijn linkerheup heeft toen een forse tik gehad. Ook zijn linkeroor is gehavend door een onfortuinlijke ontmoeting met een Pitbull.
Rex en zijn eigenaar waren op elkaar aangewezen en beschikten niet altijd over een vaste woon- en verblijfplaats. Toen er na jaren uiteindelijk hulp voor meneer kwam, was daar 1 voorwaarde, hij moest afstand doen van Rex. Rex heeft een tijdje in een pension gewoond voordat hij recentelijk verhuisde naar het seniorenhuis. Ondanks zijn heftige levensgeschiedenis is Rex een lieverd. Hij is wel wat nerveuzig en gromt tegen mensen onder invloed. Onbemande mobiele tefeloons in zijn buurt worden ingepikt en op zijn slaapplek neergelegd. Rex is veel op zichzelf aangewezen geweest. Hij verdient het om de laatste jaren die hij nog heeft uit de zorgen te zijn en een warme, veilige plek te hebben met mensen die hem niets dan goeds wensen.

Terug naar nieuwsoverzicht