Guust

19 december 2019

Guust is een hond van een ras dat je zelden ziet. Het is namelijk een Eurasier. Een grote trotse reu van 10 jaar oud. Vanwege een relatiebreuk veranderde het leven van zijn eigenaar drastisch en daarmee ook dat van Guust. Guust is een hond die erg gesteld is op rust en regelmaat en kon niet wennen aan het meer dynamische leven van een ‘mee naar het werk hond’. Guust houdt niet van autorijden en is het liefst in zijn eigen omgeving. In de opvang moet hij ook erg wennen en weigert soms zijn eten. Guust is geen blije speel- en renhond. Hij is erg graag in de nabijheid van zijn baas maar doet vooral zijn eigen ding. Het is een assertieve hond die weet wat hij wel en niet wil, hij wil kalm en met respect bejegend worden. Drukke andere honden en kinderen is aan hem niet besteed. Hij verkeert in een puike conditie en doet beslist niet oud aan.

Terug naar nieuwsoverzicht