Chica

19 december 2019

Chica is een Mechelse herder. Een teef van 10,5 jaar oud. Het is een zeer fitte hond en oogt beslist niet als tienjarige. Er is afstand van haar gedaan omdat ze niet meer alleen kon zijn en omdat er een baby in het gezin is gekomen. Chica zou dol zijn op water en gehoorzaamt vlot en makkelijk.
Ze is zeer alert en iets wantrouwend. Ze benadert onbekende mensen en honden met veel spanning in haar lijf en erg direct en komt daardoor wat intimiderend over. Zodra ze bekend is met ze ontspant ze en is ze vriendelijk in de omgang. Ze loopt haar wandelingen veelal samen met Mechelaar Rex en zij gaan ontspannen doch niet echt vriendschappelijk met elkaar om. Chica is sterk, trekt aan de lijn en springt tegen mensen op. Mechelaarliefhebbers die niet meer aan een jonkie willen beginnen maar wel plek en zin hebben voor en in een oudere Mecheldame met pit, dan is Chica beslist een bezoek waard.

Terug naar nieuwsoverzicht