‘Ruim achter je hond op’

27 november 2019

De Koninklijke Hondenbescherming roept hondenbaasjes op tot die kleine moeite in het belang van hond en mens. Het is heel belangrijk dat hondenbezitters de poep opruimen van hun hond. Het voorkomt ergernis en het voorkomt dat honden een slecht imago krijgen.

Om het belang van het opruimen van hondenpoep te onderstrepen, heeft de Hondenbescherming in oktober van dit jaar de ludieke bewustwordingsspot ‘Goed Baasje, Goed Karma’ gelanceerd. De spot gaat over een hondenbezitster die de liefde van haar leven vindt door de drol van haar hond op te ruimen. De boodschap is duidelijk: wie goed doet, goed ontmoet. Dat geldt ook zeker voor hoe we met onze honden omgaan. Zorg goed voor je hond en wees niet laks in het opruimen. Anders loop je misschien zelfs de liefde van je leven mis.

De 30 seconden spot is in de maand december nog te zien op TV West en Den Haag TV.

Voor de online spot van iets meer dan 1 minuut: https://www.youtube.com/watch?v=0uU_tI-4NOQ

De creatie en productie van de spot ‘Goed Baasje, Goed Karma’ is uitgevoerd door creatief bureau JASPER + JASPER (www.JASPER-JASPER.com).

Terug naar nieuwsoverzicht