Dear Dog

9 augustus 2019

Trailer Dear Dog live!

Met gepaste trots kondigen we aan dat de trailer van de korte film Dear Dog van Jan van IJken live is gegaan.

https://vimeo.com/351344877

Kun je niet wachten tot de festivals waarop de korte film vertoond wordt? Kom dan naar het seminar ‘Liefde of Lijden’ op 4 september. Voor meer informatie: info@hondenbescherming.nl

In de korte film DEAR DOG zien we vanuit het perspectief van de hond hoe honden met extreme uiterlijke kenmerken overladen worden met liefde en zorg, terwijl ze lijden onder hun slechte gezondheid. Vanuit de hond wordt het duidelijk hoe groot het gapend gat is tussen de beste intenties van de eigenaar en de welzijnssituatie van de hond. Het contrast tussen liefde en lijden roept vragen op bij de kijker over de aantrekkingskracht en gevolgen van honden met een extreem uiterlijk.

De Koninklijke Hondenbescherming is Jan van IJken en iedereen die heeft bijgedragen voor een betere wereld voor de honden erkentelijk! Graag tot 4 september of tot op een van de festivals! Meer info over de productie: www.janvanijken.com. Meer info over het seminar: www.hondenbescherming.nl of info@hondenbescherming.nl

Trailer Dear Dog

Terug naar nieuwsoverzicht