Peppi & Kokki

6 augustus 2019

Peppi & Kokki zijn twee Maltezerachtige broertjes van 14 jaar oud. Ze komen oorspronkelijk uit Hongarije. Er is afstand van ze gedaan aangezien hun eigenaresse in een terminale fase van haar ziekte is beland. Kokki is degene met de korte pootjes en het blauwgroene bandje, Peppi is die met de gewone pootjes en de gele halsband.
Het zijn twee makkelijke en lieve hondjes die zich keurig gedragen en graag samen geplaatst worden als dat mogelijk is. Tijdens het wandelingetje lopen ze perfect mee aan de lijn. Ze zijn in prima conditie en tonen zich heel soepel in hun lijfjes, ze draven mooi naast ons mee. Echt contact maken doen ze niet. Tijdens het foto’s maken staan ze wat in de verte te turen. Kokki lijkt wat toeschietelijker dan zijn broer, die de omgeving af blijft scannen en een waarschuwend blafje geeft op het moment dat hij in de verte iemand aan ziet komen lopen. Ze zijn een grote vrijstaande woning gewend en konden naar believen de tuin in. Aan autorijden hebben de broertjes een hekel en bij regen blijven ze liever binnen. Kokki heeft een wratje bij zijn oog dat verwijderd moet worden en de gebitten van beide hondjes moet gereinigd worden. Als dat is gebeurd zijn ze vrij voor een nieuwe baas.

Interesse in de broertjes? Neem dan contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht