Figo

6 augustus 2019

De tien jaar oude langharige witte herdershondreu Figo liep op zijn tenen nadat het gezin waar hij woonde een zoontje rijker werd dat hem maar niet met rust kon laten en bij tijden zelfs pijn deed. Opa kon het niet langer aanzien en besloot Figo in huis te nemen. Figo kwam er weliswaar tot rust maar vanwege de drukke baan van opa kon Figo daar niet blijven. Zo belandde Figo begin augustus in de Oude Kwispelaar en won meteen ieders hart. Wat een zachtmoedige brave borst. Figo schikt zich in zo goed als elke situatie en probeert er het beste van te maken. Hij is erg sterk en hoewel hij beslist niet altijd aan de lijn trekt, wanneer hij ergens besluit naar toe te willen moet je je schrap zetten. Figo kan alleen zijn, mee in de auto, gehoorzaamt makkelijk, is bang voor voorwerk en onweer en ligt dan graag veilig in de badkamer. Het is een hele grote hond wier lange witte vacht behoorlijk wat tijd vraagt om die vacht mooi te houden. Mensen met een zwak voor grote herdershonden met een peperkoekenhartje…. Figo is op zoek naar een nieuw thuis waar hij voor altijd blijven mag.

Interesse in Figo? Neem contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht