Dribbel retour

23 juli 2019

Dribbel was geplaatst, helaas heeft hij slechts een maand van zijn nieuwe adres kunnen profiteren. Zijn nieuwe baas is overleden en Dribbel is retour en beschikbaar.

Dribbel is een bescheiden, introverte Terrierkruising van een kilo of 12. Hij doet verstandig aan, een hond die de kat uit de boom kijkt maar ondanks zijn hoge leeftijd nog helemaal bij de tijd is. Dribbel is vijftien jaar en een ongecastreerde reu. Hij is niets te dik en heeft een opmerkelijk zachte vacht. Dribbel woonde met zijn bejaarde eigenaresse in een portiekflat met balkonnetjes voor en achter. Hij hoefde zelden tot nooit alleen te zijn, sliep op de slaapkamer van zijn eigenaresse en komt erg graag buiten. Daar kwam het de laatste tijd te weinig van. De zoon van mevrouw nam hem weleens mee en liet hem dan ook loslopen, samen met een groep honden en daar genoot Dribbel van.
Vanwege mevrouws gezondheid werd het zorgen voor Dribbel en met name het lopen met hem steeds lastiger. Dribbel heeft behoefte aan buiten zijn en lichaamsbeweging en werd onrustig van het vele binnen zitten. Besloten werd afstand van hem doen en op zoek te gaan naar een passender thuis voor Dribbel. Het is een makkelijk hondje die een rustige omgeving zoekt.
Interesse in Dribbel? Neem contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht