Kim

10 juli 2019

Dit ruwharige Fox Terrierdametje heet Kim. Ze is 13 jaar oud, stokdoof en ziet ook nog maar weinig. Het is een heel vrolijk hondje dat met veel vertrouwen in de wereld staat. Ze heeft altijd op een boerderij gewoond en vee is haar goed bekend. Vanwege verhuizing naar een verpleeghuis van haar eigenaresse is Kim bij ons terechtgekomen. Het is een ongecompliceerd, gezellig hondje dat eigenlijk overal goed geplaatst zou kunnen worden. Loslopen (op een erf) is ze gewend, ze zal ook beslist niet weglopen maar haar doofheid maakt wel dat ze in de gaten gehouden moet worden. Ze loopt rustig mee aan de lijn en een kwartiertje per keer is voor haar voldoende. Ze heeft nooit veel alleen hoeven zijn en kon het ook met de kleinkinderen prima vinden. Voor mensen op zoek naar een gezellig, rustig hondje een ideale kandidaat.

Terug naar nieuwsoverzicht