Chico

10 juli 2019

Chico heeft zijn levenlang samengeleefd met zijn vriendinnetje Yu-ki. Sinds haar overlijden is hij onrustig en kan niet meer alleen zijn. Chico is een grijsgekleurd Boomerachtig hondje van 13 jaar oud, hij is gecastreerd. Het niet alleen kunnen zijn levert zoveel problemen op dat besloten is afstand van hem te doen. Chico is een makkelijk gezelschapshondje, zit graag op schoot en is vriendelijk voor mensen, groot en klein, en andere honden. Chico heeft een mooi verzorgde vacht en is in goede conditie. Alleen zijn gebit is niet erg fris, daar gaan we iets aan doen. Hij loopt rustig mee aan de lijn en hij is niet gewend om los te lopen. Hij vindt het fijn om in de tuin rond te scharrelen maar zodra de zon gaat schijnen, zoekt hij de koelte van het huis op.
Chico wil dolgraag weer een hondenmaatje en een baasje met tijd. Dat nieuwe baasje zal met 1 bijzonderheid rekening moeten houden. Chico is diabeet en moet twee keer per dag insuline ingespoten krijgen. Hij is de prik twee maal per dag in zijn nek helemaal gewend en doet er niet moeilijk over.

Terug naar nieuwsoverzicht