Bouchon

10 juli 2019

Bouchon is met zijn staalblauwe warrelige vacht een opvallende vagebondachtige verschijning. Deze 11 jaar oude Duitse Staande kruising is een gecastreerde reu en kan worden toegesproken in het Nederlands, het Engels én in het Frans. Bouchon toont zich een beetje verlegen bij het maken van de foto’s. Hij blijf dicht bij zijn verzorger in de buurt en zoekt duidelijk steun. Dit komt overeen met het verhaal van zijn eigenaar. Bouchon heeft even de tijd nodig om aan nieuwe mensen en situaties te wennen. Het is een vriendelijke hond, die als gezinshond heeft samengeleefd met een Tibetaanse Terrier. Bouchon is geboren ergens in Wallonië (België), daarna in een asiel terechtgekomen in Vlaanderen en van daaruit geplaatst in het gezin van zijn laatste eigenaar. Bouchon is dol op zwemmen en op achter balletjes aan gaan. Zijn conditie is goed, hij heeft nog energie te over. Een nieuwe baas zal hem echter wel tegen zichzelf in bescherming moeten nemen, als hij te lang en te intensief beweegt, is hij daarna behoorlijk stijf.

Terug naar nieuwsoverzicht