Takkie

9 juli 2019

Takkie, het kleine langhaarteckeltje van 11 jaar oud dat sinds kort in het seniorenhuis verblijft, is een opgewekt ventje. Hij hupst vrolijk in het rond en vindt iedereen aardig. Hij deelt zijn kamer met Jessie, het Yorkshire Terrierreutje. Jessie houdt zich op de achtergrond terwijl Takkie enthousiast en vol vertrouwen alle bezoekers tegemoet rent.
Takkie heeft altijd in een gezin geleefd, met nog 2 anderen honden. Aangezien zijn eigenaresse een progressieve chronische ziekte heeft en zijn eigenaar het met een eigen zaak te druk heeft om zijn aandacht te verdelen, kwam de aandacht voor de honden en Takkie in het nauw. Takkie verbleef de laatste maanden af en aan in hondenpensions en was daar een graag geziene gast. Recent werd besloten dat het voor Takkie eerlijker zou zijn als hem een nieuwe baas gegund zou worden. Zo kwam hij bij ons terecht. En ook wij zien hem zeer graag. Het is een prima opgevoed hondje, is nog fit zat voor flinke wandelingen, kan het goed vinden met mensen en -kleine- kinderen. Vindt andere honden gezellig en kan ook een paar uur alleen zijn. Hij wordt graag voor vol aangezien, is geen tuttelhondje maar ligt wel graag tegen je aan op de bank.
Takkie is een zonnetje in huis, altijd blij en vrolijk.

Terug naar nieuwsoverzicht