Jessie

9 juli 2019

Jessie is een Yorkshire Terriertje, een reutje van 14 jaar oud. Zijn vacht, gebit en nagels waren slecht onderhouden. Zijn gebit was erg vies en dat is grondig gesaneerd. Er is maar weinig van zijn gebit over, zijn beide onderhoektanden zijn gespaard gebleven en steken nu als enorme witte dolken uit zijn kleine bekkie. Jessie woonde bij een mevrouw alleen, hij is graag bij mensen en ligt tegen je aan op de bank. Hij wordt graag opgepakt en vertroeteld en is het liefst lekker thuis. Kleine wandelingetjes maakt hij wel maar dat gaat niet echt van harte en zachtjes piepend maakt hij ons duidelijk dat hij liever weer in zijn warme mandje kruipt. Hij is neutraal ten opzichte van andere honden maar hij heeft het niet zo op grote witte honden. Jessie is aardig doof en is een meester in zielig kijken. Een kwetsbaar ogend klein oud hondje dat gesteld is op rust, warmte en comfort.

Terug naar nieuwsoverzicht