Truus

29 mei 2019

Truus is een uitgebalanceerde hond die een leven gewend is met enerzijds veel vrijheid en anderzijds veel aanloop in en om huis. Ze woonde met haar eigenaresse en diens zoon in de provincie Groningen in een vrijstaande woonboerderij midden in de weilanden. Aan huis was een Bed & Breakfast (B&B), er waren dus af en aan veel mensen en vreemde honden, wat allemaal prima ging. Truus is twaalf jaar oud en een flinke Stabij/Labradorkruising. Ze liep thuis weinig aan de lijn maar doet dat in het seniorenhuis toch heel netjes. Ze is gewend aan (klein)vee, drinkt vooralsnog alleen uit plassen en poelen en alhoewel ze weinig in de auto mee is geweest doet ze dit toch graag.
Truus is fit en ziet er nog prachtig uit, traplopen doet ze niet graag en dat is waarom er afstand van haar is gedaan. Truus’ eigenaresse moet vanwege haar gezondheid stoppen met haar B&B en verhuist op korte termijn terug naar Amsterdam. Ze zal daar een bovenwoning betrekken met een steile trap met smalle treden en da’s voor Truus niet haalbaar meer.
Truus is een welhaast perfecte hond, als ik al een punt van aandacht noemen moet, is dat dat ze erg op eten is. Ze is hierin behoorlijk inventief en eet alles op wat ze tegenkomt, prullenbakken pluist ze uit en ze grist boterhammen uit handen. Daarom is een thuis met kleine kinderen vermoedelijk minder verstandig.
Interesse in Truus? Neem dan contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht