Rakker

29 mei 2019

Rakker is een -grote- Maltezerachtige hond van 10 jaar oud. Zijn eigenaresse is plotseling overleden en binnen de familie en kennissenkring was er niemand die hem op kon nemen. Hij is eerst in pension gebracht omdat hij alleen in huis achter leek te blijven. Van daaruit is hij linea recta naar het seniorenhuis gebracht. We weten feitelijk niets van zijn achtergrond. In het seniorenhuis leren we hem kennen als een fitte oudere hond. Hij is wat te mager maar goed bespierd en hij loopt op een prima tempo mee zonder aan de lijn te trekken. Hij heeft niet de voor Maltezers kenmerkende zijdezachte en lange vacht, Rakkers vacht is wat krulliger en klit gemakkelijk. Hij zal geregeld geborsteld moeten worden en/of de trimsalon moeten bezoeken. Hij heeft werkelijk prachtige donkere, bijna zwarte ogen en mooi donker pigment. Hij is fit en dol op aandacht. Een gezellig hondje dat in niets oud aandoet en vast nog jaren mee kan.
Interesse in Rakker? Neem dan contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht