Flosje

29 mei 2019

Flosje is een Keeshondje met een prachtige, zachte wit-crème kleurige vacht. Ze is altijd mooi verzorgd en ziet er chique uit. Flosje is 13 jaar oud en woonde met haar baasjes van in de negentig in een huis met tuin. Ze liep nooit aan de lijn en kwam ook niet verder dan de tuin, ze had via het kattenluikje vrije toegang tot de tuin. Flosje is niet veel gewend en stelt zich dan ook wat afwachtend op. Ze is echter beslist geen angstig paniekvogeltje, integendeel zelfs. Ze is wel voorzichtig maar verrassend kwiek en lollig. Ze speelt graag met een balletje, trekt graag een sprintje en nodigt haar uitlater uit samen te rennen. Ze is op het moment wat te dik, ze had de hele dag brokjes staan en at verder nog met de pot mee. Of ze alleen kan zijn, is niet bekend, dat gebeurde nooit en ook contact met kinderen jonger dan twaalf is er nooit geweest. Andere honden kwamen in haar wereld ook niet voor, in het seniorenhuis lijkt ze contact met rustige honden prima te kunnen velen. Flosje is dol op kroelen, opgepakt worden vindt ze minder fijn, ze kan dan wat brommen. Het is geen speelgoedhondje en dat laat ze weten maar een hondje dat als ze eenmaal los is gekomen voor veel leven in de brouwerij kan gaan zorgen.
Interesse in Flosje? Neem dan contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht