Snoet

17 april 2019

Snoet is een Maltezerteefje van 12 jaar oud. Ze was het oogappeltje van haar baasje en was altijd aan zijn zij. Nadat hij kwam te overlijden bleek het voor haar vrouwelijke eigenaar een lastig te hanteren hondje. Snoet trok zich terug en ging veel aan haar voorpootjes likken en knabbelen. Ze kon ook -voor de eigenaresse- onverwachts happen naar bezoek. Mevrouw had het idee dat zij en Snoet ging goede combinatie waren en dat zij Snoet niet onder de duim kon houden, zoals wijlen haar echtgenoot dat kon.
Snoet verhuisde op 11 april naar het seniorenhuis. Ze woont er nog maar kort maar het wennen gaat met grote stappen vooruit. Het is een wat argwanend hondje dat kalm, rustig en niet direct benaderd wil worden. Ze trekt naar rustige mensen toe en is dan erg zacht en lief. Ze loopt netjes mee aan de lijn, kan nog prima meewandelen en geeft niet de indruk erg oud te zijn. Ze is wat te zwaar op het moment. Snoet wil graag weer opnieuw iemands oogappel zijn, een rustig persoon, iemand alleen zelfs zou haar het beste passen.

Terug naar nieuwsoverzicht