Roos

17 april 2019

Roos is een doodgoeie Labradorteef van 10 jaar oud. Ze is te zwaar en ziet zo goed als niets meer. Roos wordt door haar oude eigenaren omschreven als rustig en lief, iets dat wij absoluut kunnen beamen. Ze was ‘in dienst’ als gezinshond en nu de kinderen de deur uit zijn, zit haar taak erop. Het is niet voor het eerst dat we dit als afstandsreden horen en zijn dan altijd stomverbaasd. Het geeft ons echter de kans een plek voor een oude hond te vinden waar hij op zijn eigen wijze oud(er) mag worden en gewaardeerd wordt. Het vinden van die nieuwe plek moet voor Roos geen enkel probleem vormen. Ze is een echte gezelligheidshond die overal bij wil zijn.
Ze heeft een matige conditie. Het is ook geen echte wandelhond, alhoewel ze boswandelingen wel schijnt te appreciëren. Roos is voor alle mensen, kinderen en honden voorzichtig en lief en is totaal niet waaks.

Terug naar nieuwsoverzicht