Faye

17 april 2019

Faye is een Duitse Staande Langhaarteef in de kleur bruin en is 13 jaar oud. Ze komt als package-deal met Billie, het Engelse Cockerteefje van 11 met de naam Billie. Faye en Billie leefden in een gezin met tieners en 3 katten in een huis met een flinke tuin. Faye is een wat schriele hond dat veel interesse toont in de eenden op het meer. Duidelijk een echte jachthond. Faye is de zachtaardigheid zelve en kan het met kinderen, katten en andere honden prima vinden. Ze liep los in bos en strand en houdt van water. Ze geeft niets om speeltjes maar aandacht van mensen is voor haar het summum.
Zodra Billie wat verderop gaat staan met een van de wandelaars blaft Faye totdat ze weer herenigd zijn. Ze zijn onafscheidelijk en hangen erg aan elkaar. We plaatsen ze daarom graag samen.

Terug naar nieuwsoverzicht