Billie

17 april 2019

Billie het Engelse Cocker Spanielteefje in de kleur blauwschimmel is 11 jaar oud. Ze komt als package-deal met Faye, de Duitse Staande Langhaarteef van 13 jaar. Billie en Faye leefden in een gezin met tieners en 3 katten in een huis met een flinke tuin. Billie is een mollig hondje dat ook erg geïnteresseerd is in voedsel. Verlies je boterham niet uit het oog, want Billie is er gespitst en zal het indien mogelijk naar binnen werken.
Ze is wat ongedurig en onwennig tijdens het foto’s maken. Ze is vriendelijk en hangt erg aan haar grote vriendin Faye. In bos en strand liep ze los en ze vindt het leuk om een balspelletje te doen. In contact met jonge kinderen moet ze wel begeleid worden.
Een tweetal dat veel aan elkaar heeft, samen slaapt en elkaar voortdurend in het oog houdt. We plaatsen ze daarom graag samen.

Terug naar nieuwsoverzicht