Donny

1 april 2019

Donny is een Yorkshire Terrierachtig reutje van 11 jaar oud. Zijn eigenaresse kreeg een herseninfarct. In eerste instantie werd Donny naar een hondenpension gebracht maar toen duidelijk werd dat de gevolgen van het infarct dusdanig ernstig waren dat mevrouw niet meer voor Donny zou kunnen zorgen, verhuisde hij naar het seniorenhuis van de Koninklijke Hondenbescherming. Donny zoekt nu dus een nieuwe fijn plek voor altijd.

Donny woont al sinds zijn puppytijd bij een oudere dame. Hij heeft nooit veel alleen hoeven zijn en liep alleen los in de tuin of een ander afgesloten terrein. Donny heeft zijn voorkeuren door wie hij verzorgd en aangelijnd wil worden en ondanks dat hij er popperig uitziet is het een hondje dat prima weet wat hij wil. Hij is erg geïnteresseerd in tevenplasjes, mee naar buiten gaan is voor hem vooral plasjes en geurtjes van andere honden checken. Ook probeert hij tegenover andere reuen zijn mannetje te staan. Donny is nog prima fit maar door zijn postuur (erg klein!) wel kwetsbaar, contact met andere honden en kinderen moet dus ook echt onder strikte supervisie plaatsvinden. Ook hebben zijn oogjes speciale aandacht nodig.

Terug naar nieuwsoverzicht