Boef

1 april 2019

Boef is een twaalf jaar oude Beagleteef met als levensmotto, eten! Ze benadert elke mens vol verwachting en allerhartelijkst, de interesse verandert op slag als blijkt dat die mens geen voer voor haar heeft. Met eenzelfde opgewekt gemoed stapt ze vervolgens af op de volgende persoon en haar ervaring heeft haar geleerd dat er altijd wel iemand in de buurt is met iets te eten voor haar.

Van Boef is met veel verdriet afgestaan vanwege voortgaande gezondheidsproblemen van haar eigenaar. Boef toont zich in het seniorenhuis als een gezellige gast, ze leeft in een kamer met Swiffer en maakt op haar wandelingen in het park graag contact met andere honden en met andere mensen. Ze is een beetje te dik maar gezien haar fixatie op voer had dat makkelijk veel erger kunnen zijn. Er is altijd goed op haar voedselinname gelet en ze is gelukkig nog fit genoeg voor een flinke blok om. Voor kinderen is Boef niet geschikt, ze is niet dol op stevig knuffelen en zal zeker voer uit kinderhandjes grissen. Boef is een beetje selectief doof, roep je het woord ‘snoepje’ dan is ze er plots als de pinken bij.

Terug naar nieuwsoverzicht