Swiffer.... koekje?

12 maart 2019

Swiffer is een Basset van 13 jaar oud, een gecastreerde reu. Hij woonde met zijn verstandelijk beperkte eigenaresse in een ambulante woning, samen met een kat. Dit ging jaren goed tot redelijk totdat de verzorging van Swiffer niet meer was wat het moest zijn. Besloten werd Swiffer te herplaatsen via het seniorenhuis. Swiffer zelf heeft er allemaal niet onder geleden. Hij heeft een opperbest humeur en had er helemaal geen last van dat hij beperkt werd uitgelaten en allerhande etenswaren toegestopt kreeg. Het is een beetje een luie hond, hij is te dik en wat meer beweging zou hem deugd doen. Hij is nieuwsgierig en loopt voortdurend met zijn grote neus aan de grond.
Alleen zijn kan niet. Hij loopt netjes aan de lijn totdat hij links, rechts, voor of achter iets te ontdekken heeft gespot, dan moet en zal hij daar eerst de boel inspecteren voordat hij genegen is mee te lopen. Swiffer is zachtaardig en vriendelijk met mensen en met dieren. Een kalm dier dat slechts 1 woord kent, of althans op slechts 1 woord reageert…. ‘koekje’.

Terug naar nieuwsoverzicht