Lara

12 maart 2019

Lara komt van het Groninger platteland en heeft daar een hele hoop geleerd. Ze kent een heleboel commando’s en ging vaak en graag met haar baasjes op pad mee in de auto. Het is een kruising tussen een herder en een Bouvier en een dame met persoonlijkheid. Ze is een leven vol bedrijvigheid gewend, is behoorlijk waaks en kan overal wonen. Daar waar haar baasje en haar matje zijn, is zij thuis. Lara kan goed alleen thuis zijn maar is ook erg dol op aandacht en geaaid worden. Ze heeft de pech dat haar beide, oudere baasjes, onverwachts in het ziekenhuis belanden. Het is ongewis hoe de toekomst voor ze lopen gaat en familie besloot in overleg op zoek te gaan naar een nieuwe plek voor hun geliefde hond.
Lara is nog behoorlijk fit, een beetje stram op haar heupen maar ze is alert en prima bij de pinken. Lara is kleine kinderen niet gewend en is volgens de familie het beste op haar plek bij oudere mensen/een gezin met kinderen vanaf 10 jaar die tijd voor haar hebben.

Terug naar nieuwsoverzicht