Diego wil erbij!

12 maart 2019

Diego is een hondje dat gemaakt lijkt voor actie en snelheid. Ze is 12 jaar oud maar heeft nog steeds een strak, racy lijfje zonder grammetje vet teveel. Ze is nooit veel bij de dierenarts geweest in haar leven, een oersterk terrierkruisinkje is ze.
Diego leefde in een gezin met jonge kinderen maar kon slecht overweg met de drukte dat een jong gezin nu eenmaal met zich meebrengt. Ze raakte door het dolle heen en reageerde overenthousiast op spelende kinderen. Het maakte dat andere dan de eigen kinderen bang voor haar werden. Ook kan ze slecht alleen zijn en werd onrustig van visite. Een nerveus hondje dat niet weet waar ze aan toe is. Ze bevindt zich voortdurend op de toppen van haar zenuwen. Een stuurloos dametje dat behoefte heeft aan iemand die haar in het leven de weg wijst. Ze wil zo graag ergens bij horen en doet zo hard haar best. Rust, reinheid en regelmaat is wat dit hondje nodig heeft. Krijgt ze dat, dan zal ze zich zielsgelukkig aan baasjes voeten vleien en eindelijk, eindelijk die broodnodige slaap nemen.

Terug naar nieuwsoverzicht