Zarastro zoekt nieuw erf

11 maart 2019

Zarastro is een schitterende hond. Een wit met roodgekleurde Ijslandse hond, een reu van net 13 jaar oud. Zijn volledige naam is ‘Zarastro fra Isafold’ en hij is in het seniorenhuis terechtgekomen vanwege het overlijden van zijn eigenaresse. Zarastro en zijn zusje leefden op een groot erf en waren samen graag in de tuin. Zijn zusje is overleden en recent overleed ook zijn eigenaresse. Hij is geen kinderen gewend en katten zijn niet zijn vrienden. Hij is een rustig wat beschermd leven gewend en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Het is een beleefde hond, vrolijk en fit. Zarastro wil graag weer een erf om op rond te scharrelen, kan prima samenleven met een teef en waarschijnlijk zijn oudere kinderen geen enkel punt. Hij loopt netjes mee aan de lijn, maakt plezierig (oog)contact met zijn uitlaters en is duidelijk samen onderweg.

Terug naar nieuwsoverzicht