Kimmy

4 februari 2019

Kimmy is een Labrador Retriever uit 2009, een blond teefje. Kimmy’s eigenaresse zorgde tot voor kort, ondanks haar alzheimer en met hulp van haar familie nog zelf voor haar hond. Helaas gooide een herseninfarct definitief roet in het eten en er werd besloten afstand te doen van Kimmy.
Kimmy is een wat te zware hond en ze is weinig beweging gewend. Ze is makkelijk in de omgang en kan het met alle mensen, groot en klein, goed vinden. Ze woonde samen met een kat. Kimmy kan slecht alleen zijn, dat hoefde immers nooit. Volgens de familie kon ze wel even kort thuis blijven als mevrouw een boodschappen deed. In het seniorenhuis schiet ze behoorlijk in de stress als ze geen mensen in haar directe omgeving heeft. Ze deelt bij ons een verblijf met Binky en trekt zich gelukkig wat aan hem op.

Interesse in Kimmy?: neem contact op met www.dierentehuisdenbosch.nl

Terug naar nieuwsoverzicht