Buddy

16 januari 2019

Buddy is een hondje met een aansprekend uiterlijk. Met zijn fijne krulletjes, witte vacht met hier en daar een zwarte vlek en zijn twee pikzwarte oren is hij heel attractief. Zijn pientere oogjes die een beginnende blauwe waas tonen geven weer dat het een wakker ventje is.

Hij zou vijftien jaar oud zijn maar wij betwijfelen dat. Hij is daarvoor wel heel soepel en springerig. Buddy verhuisde enige tijd terug samen met zijn oude eigenaar naar een verzorgingshuis met de afspraak dat Buddy kon blijven zolang zijn eigenaar zelf voor hem zorgen kon. Helaas bleek na verloop van tijd vanwege vergevorderde dementieklachten de zorg voor Buddy in het gedrang te komen waarna besloten werd Buddy naar het seniorenhuis te brengen. Buddy is een alert en fier hondje, het is geen schootzitter, hij liep altijd los en heeft een prima conditie.
Buddy is sympathiek en gaat dolgraag mee in de auto, Er is 1 ding waar hij niets van moet hebben en dat is te worden gewassen en geknipt.

Terug naar nieuwsoverzicht