Binky

16 januari 2019

Binky is een Dwergschnauzer in de kleur zwart/zilver. Het is een gecastreerd reutje van vijftien jaar. Zijn stamboomnaam is ‘Binky Pamela van Maifreste’. Binky’s eigenaar is overleden en de kleinkinderen hebben ervoor gezorgd dat opa’s oude hondje naar het seniorenhuis werd gebracht.
Binky is echt een stokoud hondje. Zijn gebit was erg slecht en ook zijn vacht en huid kenden betere tijden. In het seniorenhuis is praktisch zijn hele gebit verwijderd en zijn vacht is heel kort gemaakt. Hij is vriendelijk en trekt graag op met Buddy. Hij is doof maar nog behoorlijk alert op zijn verzorgers.
Hij maakt graag een paar keer per dag een ommetje, echt wandelen zit er niet meer in voor hem. Loslopen kon in zijn eigen omgeving maar je moet hem wel in het oog houden, vooral omdat hij niets meer hoort. Binky leefde samen met een oude man en is nooit veel alleen geweest, autorijden is hij niet gewend en vindt hij een beetje eng.

Terug naar nieuwsoverzicht